10 APR 2002

PR: 38th Congress of Geneve (2nd day - afternoon)

[NON DEFINITO] | - 00:00 Durata: 4 ore 31 min
Organizzatori: 

Questa registrazione non è ancora stata digitalizzata.
Per le risposte alle domande frequenti puoi leggere le FAQ.

Geneve, april 5th 2002 - 2nd day afternoon session of 38th Congress of the Transnational Radical Party.

Four speakers relate results of debates in their Committees.

Representatives of radical Organizations relate their enterprises.Furthermore, in this session, chinese, tibetan, Falun Gong and tunisin dissidents speak about their oppression.

Registrazione video di "PR: 38th Congress of Geneve (2nd day - afternoon)", registrato mercoledì 10 aprile 2002 alle 00:00.

L'evento è stato organizzato da Area radicale.

La registrazione video ha una durata di 4 ore e 31 minuti.

Il contenuto è disponibile
anche nella sola versione audio.

leggi tutto

riduci

  • Francesco Cavalli, doctor - cancer specialist, leader of the Social Democratic group in the Swiss Parliament

    <br>Index
    0:00 Durata: 4 min 58 sec
  • Chris Davies, speaker of 'Against all the prohibitionisms' Committee

    0:04 Durata: 10 min 43 sec
  • Marco Perduca, speaker of 'For a Worldwide Democracy Organization' Committee

    0:15 Durata: 3 min 58 sec
  • Lorenzo Strik Lievers, speaker of 'Towards a Worldwide Satyagraha' Committe

    0:19 Durata: 11 min 53 sec
  • Sihem Ben Sedrine, tunisin dissident, journalist

    0:31 Durata: 8 min 46 sec
  • Marino Busdachin, speaker of 'Which party with whitch means' Committe

    0:40 Durata: 28 min 14 sec
  • Telegram of Marco Boato

    1:08 Durata: 1 min 6 sec
  • Erkin Alptekin, UNPO

    1:09 Durata: 5 min 31 sec
  • Dupuis thanks Enver Can, wearing suit of the East Turkestan

    1:15 Durata: 4 min
  • Daniele Capezzone, italian radical party secretary

    1:19 Durata: 33 min 52 sec
  • Zdravko Tomac, vice-president of Croatian Parliament

    1:53 Durata: 11 min 6 sec
  • Wei Gin Sheng, chinese dissident leader

    2:04 Durata: 7 min 33 sec
  • Sergio Stanzani, president of 'No peace without justice'

    2:11 Durata: 25 min 19 sec
  • Erping Zhang, official spokesman of Falun Gong

    2:37 Durata: 9 min 30 sec
  • Chimme Chhoekyapa, representative of Dalai Lama in Geneve

    2:46 Durata: 13 min 18 sec
  • Claude Levenson, sinologist journalist and militant for human rights of tibetan

    2:59 Durata: 13 min 27 sec
  • Sergio D'Elia, president of 'Hands off Cain'

    3:13 Durata: 24 min 27 sec
  • Thierry Meyssan, representative of Cora

    3:37 Durata: 13 min 18 sec
  • Ambassador Jakob Levy, permanent representative of Israel at the U.N.

    3:51 Durata: 8 min 18 sec
  • Emma Bonino replies to ambassador Levy

    3:59 Durata: 4 min 42 sec
  • Massimo Bordin, director of Radio Radicale

    4:04 Durata: 21 min 24 sec
  • Discussion about order of business

    4:25 Durata: 6 min 12 sec