30 GEN 2006

OECD: "The future digital economy. Digital content creation, distribution and access" (first day. New developments: Parallel panel sessions)

[NON DEFINITO] | - 00:00 Durata: 7 ore 46 min

Questa registrazione non è ancora stata digitalizzata.
Per le risposte alle domande frequenti puoi leggere le FAQ.

Registrazione video di "OECD: "The future digital economy. Digital content creation, distribution and access" (first day. New developments: Parallel panel sessions)", registrato lunedì 30 gennaio 2006 alle 00:00.

Tra gli argomenti discussi: Mass Media.

La registrazione video ha una durata di 7 ore e 46 minuti.

Questo contenuto è disponibile anche nella sola versione audio.
  • Ben Keen, chairman

    Chief Analyst, Screen Digest
    0:00 Durata: 3 min 29 sec
  • New platforms and content delivery opportunities

    Rome, 30 January 2006 -
    0:00 Durata: 1 ora 37 min
  • Yozo Omor

    Executive Director & Board, Mobile Content, Index Corporation
    0:03 Durata: 11 min 5 sec
  • Arndt Rautenberg

    Chief Strategy Officer, Deutsche Telekom
    0:14 Durata: 9 min 53 sec
  • Donald M. Whiteside

    Vice President Corporate Technology Group, Intel
    0:24 Durata: 13 min 54 sec
  • Luca di Mauro

    Chief Economist, Sky Italia
    0:38 Durata: 9 min 44 sec
  • Jung Ju Kim

    CEO Nexon Corporation, Multiplayer games
    0:48 Durata: 8 min 32 sec
  • Didier Huck

    Vice President, Public Affairs and Regulation, Thomson
    0:56 Durata: 14 min 1 sec
  • Discussion

    1:10 Durata: 26 min 45 sec
  • Jean-Jacques Sahel, chairman

    UK Department of Trade and Industry / Chair OECD Working Party on the Information Economy
    1:37 Durata: 3 min 39 sec
  • Creation and access to content and the role of new commercial agreements

    1:37 Durata: 1 ora 58 min
  • Andrew Burke

    CEO British Telecom Entertainment
    1:41 Durata: 10 min
  • Stefano Parisse

    Director, Fastweb
    1:51 Durata: 15 min 41 sec
  • Alex Ogilvie

    Vice President, Business Development Europe, Warner Bros. International TV
    2:06 Durata: 15 min 21 sec
  • Andrew Burke and Alex Ogilvie

    2:22 Durata: 5 min 53 sec
  • Chris Castle

    Senior Vice President, Legal Affairs and General Counsel, SNOCAP
    2:27 Durata: 10 min 43 sec
  • Justin Kniest

    Managing Director Fabchannel
    2:38 Durata: 12 min 53 sec
  • Discussion

    2:51 Durata: 33 min 57 sec
  • Jonathan Taplin

    Professor Annenberg School for Communication, University of Southern California <br><strong>In plenary</strong>
    3:25 Durata: 15 min 8 sec
  • Len Waverman

    Professor, London Business School <br><em>Rapporteur afternoon stream B, Day 1:</em>
    3:40 Durata: 14 min 21 sec
  • Eli M. Noam

    Professor and Director, Columbia Institute for Tele-Information, Columbia University<p><p>Radio Radicale is a private radio broadcast founded by the Radical Party, an Italian liberal group. Since 1977 it broadcasts and records all sessions of the Italian Parliament, the major judicial trials, the official events of all political parties, the more important rallies, debates, academic congresses and other social and cultural events of political significance. Radio Radicale tries to perform a public service function in the Italian media environment. It represents the first example of a private enterprise funded by the government to provide a public service. Creative Commons licences are a really important tool to help Radio Radicale fulfil its historical aim of effectively putting into practice the principle of publicity of democratic decision making, of promoting direct access to and knowledge of political events and contributing to the free flow of ideas. For further inquiries please contact Diego Galli (d.galli at radioradicale.it)<p><p>The files are licensed under a Creative Commons Attribution Non-commercial Share Alike License<p>In order to watch the media files RealPlayer software is required. Visit www.real.com to download it. <br><em>Rapporteur afternoon stream A, Day 1:</em>
    3:54 Durata: 16 min 18 sec